Skal Hobbiten lages i 3D?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

For over et år siden kom nyheten om at Peter Jackson ikke ønsket å regissere Hobbiten på grunn av uenigheter med produksjonsselskapet. Etter det har det vært mye frem og tilbake angående rettigheter uten at noe har skjedd.

Det ikke bekreftet hvorvidt Jackson nå faktisk lager
Det ikke bekreftet hvorvidt Jackson nå faktisk lager "Hobbiten" eller ei. Som Frodo og resten av gjengen under treet må vi nok vente litt til.

Nå skriver nettstedet Aintitcoolnews.com på sine sider at de den siste tiden har mottatt tonnevis med mail der det hevdes at Peter Jackson allikevel skal regissere Hobbiten – nå i 3D! I følge ryktene skal Jackson og New Line ha inngått en avtale om at den megalomane regissøren skal begynne arbeidet på filmen i begynnelsen av 2009.

Men vent litt…

Passer dette inn i Jacksons timeplan? Det er nemlig allerede bekreftet at regissøren skal lage en spillefilmversjon av Tintin sammen med Steven Spielberg – en film som kommer til å ha høy prioritet. Samtidig er det nå klart at Jacksons nåværende filmprosjekt ”Lovely Bones” ikke vil være i boks før 2009.

Aintitcoolnews.com kontaktet dermed Jacksons medarbeidere og svaret de fikk er at Jackson er ”interessert”, men at konflikten med New Line ennå ikke er løst.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen