Skal fronte Siemens

Når man skal promotere et produkt, er det ofte svært lønnsomt å få en stjerne eller kjendis til å gjøre jobben. Siemens vet dette, og har engasjert fotballstjernen Ronaldo i sine neste reklamekampanjer.

Ronaldo skal etter planen opptre i Siemens sine reklamefilmer og annonser de neste to årene, til slutten av fotballsesongen i 2006. Det er i midlertid ikke bare Ronaldo som kommer til å nyte godt av denne avtalen. Siemens har besluttet å øke sin sponsing av Real Madrids basketballag. I tillegg vil de støtte den tekniske tilretteleggingen av RealmadridTV. RealmadridTV er fotballklubbens egen digitale TV-kanal, og skal med tiden ha sendinger over hele verden.

I tillegg til at Ronaldo nå leier ut sitt ansikt til Siemens, snakkes det om å produsere en Ronaldo-mobil. Denne er i første omgang kun tiltenkt salg i Ronaldos eget hjemland Brasil. Siemens innehar allerede en betydelig andel av mobilmarkedet i Brasil.

Ronaldo bidrar allerede med sitt ansikt for Siemens i reklamekampanjen Play, Win and make your dream come Real. I denne kampanjen oppfordrer han folk til å delta i en konkurranse via mobiltelefonen.

Siemens har vært Real Madrids hovedsponsor siden juli 2002. I tillegg til å forlenge avtalen med Ronaldo, vil Siemens også reklamere på skjortene til Real Madrids herrelag i basketball.

Siemens og Real Madrid har planer om å samarbeide enda tettere i fremtiden. Mobilgiganten er klubbens favoritt når det gjelder å levere utstyr til fotballstadion, som for eksempel sikkerhets- og overvåkingssystemer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen