Skal du på flytur? Kjøp denne
Teknofil

Skal du på flytur? Kjøp denne

Sikkerhetskontrollen ved internasjonale flyplasser blir stadig strengere. For å gjøre hele maren litt enklere har Belkin spesialdesignet bærevesker til din laptop.

Din bærbare får gjennomgå
Mange har nok med frykt sett sikkerhetspersonell ved flyplassen ta deres bærbare ut av bagasjen for så å legge den uforsiktig ned på rullebåndet. Og ikke bare er det et spørsmål om din maskin vil komme levende gjennom kontrollen, å pakke opp og ned maskinen tar gjerne litt tid, tid du kanskje ikke har når du er på vei for å rekke en flyavgang. Belkin har derfor utviklet denne spesialdesignede vesken for din laptop.


Med denne vesken skal du kunne gli lett gjennom sikkerhetskontrollen når du er på flytur.

Utstyrt med gjennomsiktig plast
I denne vesken er laptopen plassert på en egen side, men gjennomsiktig plast i midten slik at sikkerhetspersonell lett kan se at det er en laptop det her er snakk om uten at du behøver ta maskinen ut av veska. Vesken har dessuten minimalt med metall slik at vesken skal gli lettere gjennom kontrollen. Vesken kan dermed enkelt åpnes slik at sikkerhetspersonell kan se innholdet og du skal i prinsippet raskt kunne ta den med deg videre uten at veska nødvendigvis er lukket.

- Belkin har utviklet denne sikkerhetskontrollvennlige vesken med tanke på businessreisende. Bare ta opp glidelåsen og legg veska flatt på rullebåndet ved sikkerhetskontrollpunktet. Smart design gjør at du kan raskt ta tak i veska og skynde deg videre til din gate, uten at noe faller ut, skriver Belkin på sine sider.


Med Belkins veske skal du slippe å dra ut din bærbare ved flyplassens kontroll.

Disse nye veskene oppfyller krav satt av amerikanske Transportation Security Administration, ifølge Belkin. Om veskene likevel vil unngå en gjennomkjekk er nok avhengig av hva du ellers har fylt den med. Det er også usikkert hvorvidt Securitas på Gardermoen er like velvillig innstilt til disse veskene.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen