Corsairs nye SSD-serie byr på ypperlig ytelse, ifølge produsenten.
Corsairs nye SSD-serie byr på ypperlig ytelse, ifølge produsenten. (Bilde: Corsair)

Skal være Corsairs raskeste SSD

Har lansert den nye Force GS-serien.

Corsair lanserer en helt ny SSD-serie basert på den velkjente SandForce-kontrolleren. Her skal det være både raskere hastigheter og høy kapasitet å hente.

Heftig ytelse

Serien har fått navnet Force Series GS, og starter med en kapasitet på 180 GB. Den største kapasiteten er på 480 GB, og samtlige versjoner har selvfølgelig støtte for den nyeste SATA-standarden. De benytter seg av SandForce SF-2281-kontroller, og kan skryte av å dra unna hele 90 000 IOPs ved lesing.

Den nye SSD-en skal bruke Toggle-mode-minne, som holder en litt høyere pris og kvalitet enn det synkrone minnet som er brukt i Corsair Force GT-serien.

Ytelsen til SSD-ene skal komme opp i en sekvensiell lesehastighet på 555 MB/s, mens skrivehastigheten er oppgitt til 530 MB/s. De 2.5-tommer store diskene vil bli levert med adaptere for å få plass i 3.5-tommers-brønner.

SSD-ene er allerede på vei ut i butikkene,og ser ut til å starte med en pris på 1690 kroner for 180 GB-versjonen. I tillegg kommer de i 240- 360- og 480 GB-utgaver, med priser på opptil 4299 kroner.

Lyst på ny SSD?

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen