(Bilde: iStockphoto / 020784896)

Skal tilby forretningsklare Windows 8-mobiler

Nokia og Avanade samarbeider om å tilby mobile løsninger for store bedrifter.

Nokia og Avanade skal samarbeide om å levere det de kaller "forretningsklare" Windows Phone 8-mobiler til bedriftsmarkedet. Det opplyser Avanade i en pressemelding.

Gjennom avtalen kombineres Nokias Lumia-produkter med Avanades tjenester innen applikasjonsutvikling og systemintegrasjon på Microsoft-plattformer. Avanade opplyser at store virksomheter stiller andre krav til de mobile løsningene enn andre virksomheter, spesielt når det gjelder sikkerhet og oppetid.

– Vi ser stor etterspørsel etter nye mobile tjenester og løsninger som er skreddersydd for større virksomheter. Windows Phone 8 en plattform som gjør det mulig for oss å tilby store virksomheter sikker tilgang til fagsystemer og bedriftsapplikasjoner, som Office, CRM og BI. Enterprise-mobilitet gir store muligheter for effektivisering, bedre kundeopplevelser og til syvende og sist økt salg, sier Espen Sletteng-Fagerli, CTO i Avanade Norway.

Utenfor Norge har allerede Avanade gått i gang med å bistå en stor bank i Storbritannia med å bytte ut sin eksisterende mobilplattform med Windows Phone 8 integrert med bankens Microsoft Exchange- og SharePoint-miljøer. De jobber også med å bygge en "hub" som skal gi ansatte tilgang til business-apper, relevant informasjon, samt innhold fra Microsoft SharePoint.

Les også: Windows Phone 8 blir mer businessvennlig

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen