(Bilde: Logitech)

Skal passe ypperlig til slanke bærbare PC-er

Logitech slipper supertynn berøringsmus.

Såkalte berøringsmus, det vil si mus med berøringsfølsom overflate, ble introdusert allerede for noen år siden, men har blitt mer aktuelle nå som Windows 8 er lansert.

For eksempel har Microsoft presentert en berøringsmus spesielt designet for Windows 8, og Logitech har også utviklet modeller som T400 og T620 med det nye operativsystemet i tankene.

Nå har Logitech kunngjort en ny mus, som i tillegg til å være berøringsfølsom også er laget for å passe godt sammen med moderne bærbare PC-er.

Foto: Logitech
Foto: Logitech

Stilfull og syltynn

Modellen heter Ultrathin Touch Mouse T630. Som navnet tydelig indikerer er dette en mus med en høyst diskré profil som Logitech mener både går hånd i hånd med den slanke og stilrene designen til dagens Ultrabooker og MacBook-maskiner, og også gjør den meget praktisk å frakte.

Selskapet har i skrivende stund ikke oppgitt mange tekniske detaljer. Ifølge pressemeldingen er musen imidlertid laget i børstet aluminium, har lav vekt og kommer med et spesielt belegg som skal gjøre overflaten ekstra glatt og jevn.

T630 er visstnok også kjapp å lade. Ett minutts lading over USB skal ifølge Logitech gi deg rundt én time med bruk.

Den nye berøringsmusen kommer i fargene sort og hvit, hvorav førstnevnte utgave er for Windows-brukerne, mens den hvite er MacBook-modellen. Den skal dukke opp i europeiske butikker i november til en veiledende pris på 70 dollar, litt over 400 kroner. Norsk pris og tilgjengeliget er ikke kjent. En kort video av produktet kan du se under.

Logitech har også kunngjort ny spillmus: G602 har kjempelang batteritid »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen