(Bilde: Eidos Montreal og Hardware.no)

Skal du spille Thief må du ha ny AMD-driver

Nyeste Catalyst-pakke gir deg full støtte.

AMD Catalyst 14.2 Beta er nå tilgjengelig, via AMDs nettsider. Dette er driveren du vil ha til spillet Thief, som slippes nå på fredag. Grunnen til at driveren kommer allerede nå, er at spillet alt er sluppet i USA.

Thief er en del av AMDs Gaming Evolved-program, og vil komme med støtte for 4K, Eyefinity og CrossFire fra lanseringsdatoen. Spillet vil også by på nyvinninger som både Nvidia og AMD eiere kan nyte godt av, slik at en rekke detaljer i bildet skal bli mer naturtro. Dette gjelder spesielt skyggesystemet, som har fått seg en skikkelig overhaling.

Driveren er strengt tatt enda i beta, hvilket kan føre til uønskete effekter. Som regel er det likevel slik at disse betapakkene er relativt godt gjennomtestet, så det burde ikke være noe problem å teste dette selv.

Mantle blir forbedret

Driverpakken inneholder også flere rettelser for AMDs Mantle, slik at ivrige Battlefield-spillere skal kunne nyte godt av enda litt bedre ytelse.

AMD har blant annet åpnet opp støtte for inntil fire grafikkprosessorer som jobber sammen under Mantle-paraplyen.

Mantle-støtte for Thief er ikke klar enda, men dette vil ifølge AMD komme på plass i starten av mars. I samme anledning skal det gjøres klart for AMD TrueAudio. Så da gjelder det bare å krysse fingrene for at vi ikke får en forsinkelse her også.

Trenger du nytt skjermkort? Sjekk ut testen av Radeon R 290 her »

(Kilde: AMD)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen