Skaff deg en bærbar printer og skanner
Teknofil
(Bilde: Kim Seulki & Yoon Jayeong/Reddotawards.)

Skaff deg en bærbar printer og skanner

Vil la deg kopiere og lime inn på papir like lett som på data.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hvis du hører ordet "printe" tenker du sannsynligvis på ark, blekk og et stort, firkantet, ganske tungt objekt. Bytt ut den siste med en vareskanner fra matbutikken, og du har samme tanke som designerne bak konseptet Copy & Paste.

Skann og print på en-to-tre

Innretningen vant nylig en pris i den årlige teknologikonkurransen Red Dot Awards, sammen med en mengde andre dingser og duppeditter. Tanken bak er at man skal kunne dra den over – og dermed skanne – det man vil kopiere, og deretter rett og slett kunne "male" dette over på et papir.

Direkte overføring som digital kopi skal også være mulig, men på konseptbildene er det ingen egen funksjon på dette. Slik konseptet ser ut nå er det bare to knapper: én oppå for å printe, og én under for å skanne.

De to kvinnene bak Copy & Paste heter Kim Seulki og Yoon Jayeong, og er begge sør-koreanere. Oppfinnelsen deres er imidlertid fortsatt bare et konsept. Spørsmålet er om konseptet i det hele tatt lar seg gjennomføre i virkeligheten. Så langt har ingen kommet med en løsning på hvordan skriveprosessen kan foregå, og prisen er også et åpent spørsmål.

Det finnes også andre måter å printe på: 
Denne 3D-printeren fra HP har de fleste råd til »

(Kilde: Reddotawards, Ohgizmo)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen