Sjetteklassing designer Google

Google sin logo har det med å endre utseende etter årstid, høytidsdager og begivenheter. Du skulle tro de hadde satt ansvarlig voksne mennesker i arbeid for å komme opp med nye logoer.

Der tar du derimot helt feil.

Google har denne gangen nemlig sluppet barnas kreativitet løs. Med frasen "Hva hvis..." har de bedt skolebarn fra USA sende inn sine forslag til en ny logo.

Skapte fantasiverden med Google
Vinneren av konkurransen denne gang ble Grace Moon fra California som går i sjetteklasse. Hun ville gjerne fremme tanken om en sunn og god verden med sitt forslag.

- Min tegning "Up in the Clouds" fremstiller en himmelsk verden. Denne verdenen er ren og frisk, og menneskene er opplyste og sosiale. Alle menneskene i denne verden blir behandler som familie, samme hvem de er. Den strålende solen varmer opp dette drømmestedet med varme, kjærlighet og lyser opp alles hverdag, skriver Moon i beskrivelsen av sitt bidrag.


Ikke blir overrasket om dette blir Google sitt utseende i dag.

Selv om dette stedet foreløpig kun er fantasi vil uansett Moons bidrag lyse opp din hverdag. Tegningen vil nemlig bli brukt som logo på Google.com sine sider i hele dag.

Vant støtte til skolen
I tillegg til denne æren får Moon 10.000 dollar i støtte til fremtidig utdannelse. I tillegg får skolen hennes 25.000 dollar for å kjøpe inn teknologiske verktøy som datamaskiner og digitalkameraer som kan brukes i undervisningen.

Google kunne nok fått en voksen person til å gjøre jobben langt billigere, men det ville neppe gitt samme konnotasjoner til selskapet som den oppvoksende generasjonen får med dette tiltaket.

Kilde: Techie Buzz.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen