Sjekk ut Google-stereoen

Det er alltid gøy å sjekke ut kule og fancy duppeditter, og denne gangen har turen kommet til Google. På elektronikkmessen Sound & Vision Bristol Show viste Chord Electronics frem en fascinerende enhet de kalte Google Carry – som er et lite stereoanlegg med søkegigantens velkjente logo og fargeestetikk.

Den finurlige Google-stereoen – hvis fulle navn er Google carry stereo audio system – er faktisk en offisiell enhet. Den er en omgjort versjon av Chord Electronics' Chordette Carry og har en drøss med innganger på baksiden i tillegg til støtte for Bluetooth.

Stereoanlegget skal virke med smarttelefoner, MP3-spillere, nettbrett, PC-er, CD-spillere og annet lydavspillingsutstyr man måtte finne på å kaste i dens retning. Anlegget består av komponentene Chordette Prime, Chordette Dual, Cordette Peach og Cordette Scamp som også selges separat.

Denne lille videoen demonstrerer kort hva Chordette Carry har å by på:


Google Carry er dessverre ikke til salgs for den gemene hop, og ser ut til å ha vært et bestillingsprodukt ment for intern bruk i Google-selskapet. Men det er vel lov til å drømme?

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

(Kilder: CrunchGear, Electricpig)

Flere bilder:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen