Sjekk ut fremtidens Facebook

Facebook har lenge lovet at de vil redesigne sine sider for å gjøre det populære nettsamfunnet mer oversiktlig for sine brukere. Det vil ta en stund før det nye designet vil bli lansert offisielt, men du kan allerede nå teste ut hvordan fremtidens Facebook vil se ut.

"Hemmelig" bakdør avslørt
Ifølge Cnet News har flere bloggere oppdaget at det er fullt mulig allerede nå å teste ut det nye designet. Ved å klikke på denne linken, eller ganske enkelt skrive inn www.new.facebook.com i adresselinjen, kommer du rett inn for å se hvordan din profilside vil bli seendes ut.

Slik Facebook tidligere har lovet vil profilsidene dine i fremtiden bli delt opp i forskjellige sider. I utgangspunktet er det lagt opp til fire forskjellige segmenter, dine meldinger, informasjon om deg, bilder og andre elementer. Det er samtidig tydelig at det vil bli mulig å legge inn flere segmenter selv. Ellers har profilbildet blitt flyttet enda lengre til venstre og linjen med applikasjoner har blitt fjernet fra profilsidene.


"Gammel" Facebook til høyre, "Ny" til venstre.

Blir det bedre?
Det vil nok ta enda en stund før det nye designet er ferdig og vil bli lansert. Ifølge Cnet News melder flere at denne bakveien til forsmaken på fremtidens Facebook har blitt blokkert, men selv hadde vi ikke noe problemer med å komme inn. Facebook selv håper redesignet skal gjøre nettsamfunnet enklere og mer oversiktlig. Synes du dette vil hjelpe? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under artikkelen.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen