Sjekk ukas mest populære podkaster

Annonsør­innhold
Les hele saken »

For rett over en uke siden, lanserte Amobil en ny podkast-avdeling. I denne oversikten finner du allerede nesten 40 000 forskjellige e-posider i form av video eller lyd.

Her kan du se listen over de podkastene som har blitt vist mest denne uken. Gjør deg klar for en god porsjon humor, gravende journalistikk og norsk kjendisstoff.

1 - Den desidert mest populære podkasten er "HD Trailers", som er en eksempelvideo i fullt HD-format. Denne podkasten kan du bruke for å sjekke hva TV-en din egentlig er god for, med tanke på at verken DVD-filmer eller TV-sendinger utnytter TV-en din fullt ut. Her får du samme kvalitet som i Blueray-filmer eller HD-TV.

2 - Den nest mest populære er "60 Minutes Podcast - The Full Broadcast", som er et timelangt lydspor fra TV-programmet 60 minutes. Her får du høre reportasjer i form av gravende journalistikk om amerikansk politikk, kriminalitet og andre samfunnsrelaterte temaer. 

3 - Radioresepsjonen fra P3, et kulturpreget humorprogram fra NRK, er den tredje mest populære podkasten denne uken. Her snakker redaksjonen løst og fast om musikk og kultur.

4 - Som nummer fire på listen finner du Tone Damli Aaberges egen videoblogg, der hun snakker om hva som skjer i livet hennes - med kultur som hovedemne. 

5 - Den femte mest sette podkasten denne uken, er "Ask A Ninja", som er klassiske humorvideoer som har hatt lang fartstid på Youtube. 

Andre populære klipp:

VGTV - Rampelys 
I denne episoden tar VGTV for seg H&Ms billigsalg i Karl Johans gate i Oslo. Se intervjuene med vanlige folk så vel som kjente ansikter. 

Jorun Stiansen (video)
I sin egen videoblogg løper Idol-Jorun rundt med kameraet sitt i Oslo. I denne episoden skal leggene vokses foran kamera, noe hun opplever som ganske så smertefullt.

Mobil.nu
Mobil har laget en dansk videotest av Sony Ericssons profflaggskip Xperia X1. Her går de telefonen nærmere etter i sømmene.

Happy Tree Friends 
Happy Tree Friends er en blodig serie med tegnefilmer, for deg med en god porsjon galgenhumor. 


Terkel I Knibe Podcast 
Denne lydpodkasten består av humorpreget musikk om Arne som er så kul at småpikene samler seg rundt han og river av han klærne.

Her ser du listen over de podkastene som er blant de mest sette denne uken, men som ikke kom helt til topps:

Channel Frederator - Cartoons! 
FOXCAST: The Simpsons 
Venke Knutson (video) 
Inside Martial Arts 
CNN News Update 
VGTV - Rampelys 
HD Trailers 
Terkel I Knibe Podcast 
VGTV - Rampelys 
60 Minutes Podcast - The Full Broadcast 
Channel Frederator - Cartoons! 
HD Trailers 
Belinda Jakobsen (video) 
VGTV - Rampelys 
VGTV - Rampelys 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen