Sjekk Sharapova-tilbehøret

Den russiske Grand Slam-vinneren Maria Sharapova har satt sitt preg på fire forskjellige Sony Ericsson mobilvesker. I kolleksjonen finner du en treningsveske, en partyveske, en reiseveske og en vanlig bæreveske, som alle har plass til en Sony Ericsson-mobil.
 
Maria Sharapova er Sony Ericssons første globale merkeambassadør, og hun er kjent for å være en svært motebevisst tennisspiller. Tidligere har hun blant annet blitt kåret til den mest velkledde spilleren i US Open.
 
Stil, mote, glamour
Maria Sharapova har stor tro på at mobiltilbehøret hun har vært med på å designe vil være både nyttig og stilig. I en pressemelding sier hun at hun tror kolleksjonen vil falle i smak.
 
- Sony Ericsson har hjulpet meg med å lage en kolleksjon med mobiltilbehør som jeg vet folk vil komme til å bruke. Og jeg ville sette mitt preg på hvert produkt. Folk vil ha stil, mote og glamour, og med denne kolleksjonen er jeg overbevist om at det er det de får, sier Sharapova.
 
Global livsstil
Designet på mobilveskene er i følge pressemeldingen inspirert av Sharapovas egen globale livsstil og de siste trendene innen mote.
 
Bæreveskene vil være tilgjengelig for salg i tredje kvartal. Se bildene her:


IDC-31 Courtisde Case


IDC-32 Exercise Case


IDC-33 Party Bag


IDC-34 Travel Wallet

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen