Sjekk prisene på Telenors "superbredbånd"

Etter høy etterspørsel den siste tiden, åpner Telenor tirsdag morgen salget av superbredbånd. Lave priser og høy hastighet er viktige stikkord for lanseringen. Men også omfanget er viktig – allerede fra starten av kan 400.000 husstander få superbredbånd fra Telenor, et antall som fordobles i løpet av året.

– Telenor skal levere markedets beste løsninger for hjemmet, og vi er opptatt av at flest mulig skal kunne nyte godt av dem. Med dagens lansering håper vi å treffe kundene våre hjemme, bokstavelig talt. Det er nå duket for et skikkelig løft for Bredbånds-Norge, sier leder for privatmarked i Telenor, Svein Henning Kirkeng til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Det dyreste abonnementet vil koste 549 kroner i måneden (40 Mbit/s/10 Mbit/s)

Store hastigheter

Med superbredbånd tilbyr Telenor hastigheter opptil 40 Mbit/s nedlasting og 10 Mbit/s opplasting, noe som ligger langt over hva folk flest har i dag. Og alt dette via det eksisterende nettet, slik at folk slipper graving og kabling.

– Dette gjør at vi raskt, billig og miljøvennlig kan skilte med et fremtidsrettet produkt som dekker privat- og bedriftskunders behov, sier Kirkeng.

Familiens behov for båndbredde i hjemmet er økende. En nylig gjennomført undersøkelse i regi av Telenor viser at nordmenn bruker nettet i større og større grad og fyller det med stadig tyngre tjenester, som web-TV, streaming og nedlasting av filmer – i tillegg til at gjerne flere i husstanden bruker nettet samtidig

Konkurrentene

Dette koster Get Superbredbånd: Sjekk prisene her

Dette koster bredbånd fra NextGenTel: Sjekk prisene her

Dette koster internett hos Altibox: Sjekk prisene her

Ny teknologi

Opp mot 800.000 husstander skal etter hvert kunne få superbredbånd fra Telenor, som har fått navnet VDSL – en slags videreutvikling av ADSL som de fleste kjenner til. Teknologien tilbyr hastigheter som er dobbelt så rask som den teoretiske maksimalhastigheten til ADSL2 – og fem ganger så raskt som vanlig ADSL. (ANB)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen