Sjekk opp på mobilen

Firmaet Artificial Life fra Hong Kong har utviklet Virtual Girlfriend, som er et spill som kan gjøre hverdagen litt enklere for enslige menn som savner en livsledsager.

Spillet går enkelt og greit ut på å varte opp en snerten animert brunette, som lever i en 3D-verden på mobiltelefonen. Denne jenta lever sitt eget liv, og gjør dagligdagse ting som å gå på treningsstudio, jobbe og besøke venninnene sine - hun oppfører seg med andre ord som et vanlig menneske.

Slankekur for lommeboken
En samtale med den virtuelle kjæresten din blir allikevel en langt dyrere affære enn å snakke med en kjæreste av kjøtt og blod - for å få henne til å snu seg og snakke til deg med en vanlig kvinnestemme, må man nemlig sende inn tekstmeldinger til en server.

Det hjelper heller ikke at jenta har humørsvingninger, som kun kan kontrolleres ved å hele tiden holde kontakten gjennom tekstmeldinger og MMS. Går det for lang tid siden sist du tok kontakt, vil hun ikke snakke med deg, og du må ty til virtuelle gaver for å blidgjøre henne.

Gavene kan være alt fra blomster til diamanter, og har forskjellig pris etter hvor eksklusive de er. Selv om gavene kun er animert grafikk må man punge ut i ekte penger for å blidgjøre den fiktive kjæresten sin.

En virtuell juvel koster selvsagt ikke like mye som ekte diamanter, men man vil allikevel merke at det svir på pungen hvis man skal gjøre skikkelig inntrykk på fantasidama si.

I tillegg til prisen må man ut med for gaver og tekstmeldinger, må man også betale $6,50 (ca 45 kroner) i måneden for å abonnere på tjenesten.

Kjedelig sex-liv
Virtual Girlfriend er ment å være et spill for alle aldersgrupper, og vil dermed ikke inneholde noen som helst form for seksuell aktivitet.

Virtual Girlfriend slippes på markedet 15.november i år. Artificial Life holder i tillegg på å utvikle en annen versjon av spillet, som er beregnet på damer - Virtual Boyfriend. Denne versjonen skal være ferdig en gang i løpet av første kvartal 2005.

Det bør til slutt nevnes at håpefulle norske menn ikke bør glede seg altfor mye. Spillet kan nemlig kun brukes i land som har videotelefoni, noe som krever 3G-nettverk.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen