Sjekk JVCs nye mini-opptakere

JVC annonserte nylig en ny serie med portable lydopptakere/-avspillere for gatedansere/-musikere under navnene RD-R1 og RD-R2.
RD-serien vil passe den angitte målgruppen på grunn av en rekke funksjoner – som for eksempel nedtelling og håndklapping for å komme lett inn i takt.

Enhetene veier 450 gram og er kompatible med microSD/SDHC-kort (4 GB til 32 GB), tar opp musikk via en innebygd stereofonisk mikrofon, og kan spille av MP3, WMA, AAC og lineær PCM, også kjent som WAV. RD-enhetene dukker opp med to 2,5 watts høyttalere.

RD-R2 er storebroren i dette forholdet og kommer i tillegg med USB-inngang, FM-tuner, inngang for gitar, samt en tuner for Korg/metronome. Batteritiden er på 50 timer ved innspilling, mens den faller ned på 19 timer ved uavbrutt avspilling. Impedansnivåene på de ulike inngangene er 47 kΩ på mikrofon, 470 kΩ på gitar og anbefalte 16 Ω eller mer på hodetelefoner.

Pris og tilgjengelighet

Billigutgaven RD-R1 kommer i fargene metallisk grått, lyst gull, rosa og hvitt, og har en prisantydning på rundt 1700 kroner. RD-R2 kommer i svart og sølv og vil få en pris på 37 800 yen, eller under 2700 kroner. Produktene vil bli tilgjengelig i Japan tidlig i februar, men det er ennå ukjent om de vil dukke opp i Norge.

(Kilder: Crunchgear, JVC)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen