Smil til verden! Eller iallefall til Azeroth... (Bilde: Reddit/Arionii)

Sjekk ut denne sære spilloppdateringen

Snart kan du ta selfie med World of Warcraft-avateren din.

World of Warcraft er med ca. 7,5 millioner spillere verdens største såkalte MMORPG-spill, eller «massive multiplayer online roleplaying game». Som regel innebærer en ferd rundt i Azeroth store monstre, flygende griffer og en mengde alver, orker, troll, gnomer og andre vesener. Men det er sjelden du stopper opp på veien fordi du får lyst til å ta en selfie med avataren din.

For å bøte på dette «problemet» har Blizzard, selskapet bak spillet, selvsagt tatt affære. Polygon kan nemlig melde at de i den nyeste oppdateringen la til det såkalte S.E.L.F.I.E-kameraet som en belønning i spillet.

Night Elf-duckface

Kameraet kan fås gjennom å gjøre et oppdrag kalt Field Photography, men for å gjennomføre det må du være i nivå 100. Med det nye lektøyet kan du – som navnet tilsier – vende kameraet mot din egen avatar og knipse noen sjøliser. Det er imidlertid mer enn bare å ta bilder av deg selv. Mens du gjør dette vil nemlig karakteren din posere, og også holde armen fremfor seg slik at det ser ut som om det faktisk er ditt virtuelle alter ego som tar bildet.

Night Elf-duckface.
Night Elf-duckface. Foto: Reddit/Arionii

Night Elf-duckface? Null problem. Sexy smil på en ork? Klart det!

Du kan også ta et påfølgende oppdrag for å «oppgradere» S.E.L.F.I.E-kameraet ditt. Oppdraget heter Lens Some Hands, og gir deg S.E.L.F.I.E Camera Mk. II. Med denne følger 3 filtre: svart-hvitt, sketch og død. Med en gang du tar et bilde vil det også automatisk lagres i skjermbilde-mappen din eller på skrivebordet ditt.

Hvor enn morsomt dette høres ut er ikke funksjonen fullstendig feilfri enda. Grafikken i spillet klipper nemlig til armen din så det ser ut som om du er sørgelig amputert. Men hvem ser vel på armen i en selfie?

Det er ikke bare i World of Warcraft selfiene-utvikler seg:
Si hallo til selfie-speilet! »

(Kilde: Polygon)

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen