Sjekk ut den trådløse musehansken

Teknofil Sjekk ut den trådløse musehansken

Sjekk ut den trådløse musehansken

Styr PC-en ved å veive hånda.

Datamus vil bestå så lenge styrepilen på PC-skjermen ikke byttes ut med for eksempel trykkskjermer. Nye fremskritt blir gjort for å få disse styreobjektene til å bli mer ergonomiske for de stakkars hendene våre, og blant de nyere prosjektene her i gården er produktet som går under navnet Ion Wireless Air Mouse.

Dette er i all hovedsak en musehanske som kontrollerer pilen på samme måte som en tradisjonell mus, og minner litt om de spesielle hanskene Tom Cruise brukte i sci-fi-filmen Minority Report da han lette gjennom hologramaktige skjermer.

Øvelse gjør mester

Ion Wireless Air Mouse er derimot ekte og lar små bevegelser i håndleddet stå for kontrollen av pilens bevegelser. Venstre- og høyreklikk når du med pekefingeren, og en hendig pauseknapp lar deg kunne slappe av mellom øktene.

Musehansken er trådløs, og har et effektivt virkeområde med en radius på 10,7 meter.

For å sette den nye styremetoden i gang, må du først aktivere det som kalles "Clicklock" i kontrollpanelet. Dette gjør du bare én gang. Deretter er det bare å starte treningen, ettersom en slik hanske krever litt øvelse for å brukes riktig.

Pris og tilgjengelighet

Den trådløse musehansken selges for 79,95 dollar, eller i underkant av 450 kroner, på den offisielle nettsiden til Ion Wireless Air Mouse. Hvordan du skaffer varer fra USA kan du lese i guiden vår.

Se videoen av musehansken i aksjon på YouTube:


(Kilde: Everything USB)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen