Sjekk ut de nye iPhone-appene

Sjekk ut de nye iPhone-appene

Vi forteller deg hvilke som er verdt å laste ned.

Nye apper kommer til hele tiden, men ikke alt er like interessant. I dette "app-sveipet" ser vi nærmere på noen av de nye appene som har kommet, og vurderer om et par av dem fortjener en plass på lista over de essensielle iPhone-appene.

Har du en Android-mobil? Sjekk nykommerne i Google Play fra april, eller lista over essensielle apper til Android-plattformen.

Her er noen av nykommerne i App Store:

Pick

Pick er en japansk bildetjeneste som ligner på Instagram. Når du har registrert deg som bruker kan du legge til flere filtre og mange kule effekter, og deretter dele bildene dine med andre brukere. Helt grei app, men nevnte Instagram - og eventuelt Pinterest - er nok morsommere for oss som bor på denne kanten av jordkloden.

Legg til Manga-figurer på bildene dine med Pick (gratis)

Ski Safari

Liker du Jetpack Joyride og Tiny Wings, så vil du utvilsomt også like Ski Safari. Her skal du stå på ski ned et snøkledt fjell og komme så langt ned før du bli tatt av snøskred. På veien støter du på blant annet pingviner (!), Yeti-er (!), snøscootere, hytter, bonuspenger, hopp og hindre. Dette er et fartsfylt og morsomt mobilspill.

Ta salto på Yeti-ryggen med Ski Safari (7 kroner)

VFX Studio

Hvis du savner muligheten til å legge til dramatiske effekter på bildene dine, så er VFX Studio appen for deg. Appen byr på effekter som realistisk blod, arr, skader, eksplosjoner, ild, skyggelegging og mye mer. Elefanter, haier, dinosaurer og andre dyr kan du også lime inn, og resultatet blir ofte veldig bra når du bruker denne appen.

Lag dine egne action-bilder med VFX Studio (7 kroner)

Black SMS

Med den nye appen Black SMS kan du forhindre at foreldre, kollegaer, kjærester eller andre som kan få fatt i mobilen din leser de mest private SMS-ene dine. Du må riktignok oppgi et passord til den du sender meldinger med for å kryptere samtalen, og vedkommende må også kjøpe appen. MMS støttes ikke. Dette er neppe en app for folk flest, men kanskje et nyttig verktøy for enkelte.

Send meldinger i smug med Black SMS (7 kroner)

Lego Super Hero Movie Maker

Denne appen kan fort gjøre deg fortjent til "Årets pappa-prisen". Hvis barna dine liker å leke med lego, og kanskje spesielt den nye superhelt-serien, bør det være rimelig populært at du kan få figurene til å bevege seg på mobilskjermen. Med "Stop Motion"-funksjonen i denne appen kan du lage animasjoner av Lego-figurene.

Lag "Helter i Lego-bukser" i Lego Super Hero Movie Maker (gratis)

Fitocracy

Sliter du med motivasjon til å trene? Fitocracy-appen skal gjøre det morsommere å komme i form... hørt den før? Forskjellen her er at denne appen gjør treningen til et slags rollespill, der du stiger i gradene, utfører oppgaver og kjemper mot venner og ukjente om å ta flest mulig poeng. Artig idé.

"Slay the laziness dragon" med Fitocracy (gratis)

Ski Safari, Lego Super Hero Movie Maker og Fitocracy er appene som utmerker seg denne gangen.

Les også: Her er de essensielle iPhone-appene

(Kilder: Apple App Store, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen