Sjekk ut Canons mini-videokamera
Teknofil
(Bilde: Canon)

Sjekk ut Canons mini-videokamera

Får plass i selv de trangeste lommer.

Selv om du sikkert allerede har en dings i lomma du kan filme med, altså mobiltelefonen din, kan det hende du vil ha et dedikert filmkamera i tillegg. Det har Canons nye Vixia Mini tenkt å hjelpe deg med.

Perfekt til selvportrett 

Her får du et Wi-Fi-videokamera med innebygd deksel og stativ, slik at du kan filme deg selv, uansett hvor du er. Videokameraet har en 2,7-tommers berøringsfølsom skjerm, og et par enkle knapper for å gjøre det lettere å gjøre opptak. Skjermen kan tiltes 170 grader, så du enkelt kan filme deg selv, og se akkurat hvordan resultatet blir på skjermen. 

Vixia Mini kan også styres via en mobilapplikasjon, og kan overføre videoene den tar i 1080p-oppløsning (eller stillbilder på 12,8 megapiksler) direkte over via Wi-Fi. Den har også en minnekort du kan ta ut, hvis du heller vil overføre videoer på den måten. 

Kameraet er ikke ute på markedet enda, men vil slippes i september til en pris på 300 dollar, eller 1775 kroner. Den norske prisen er bare et estimat. Vil du være helt sikker på å høre om både lansering og pris kan du få prisvarsel på Prisguide.no.

Hvis du heller vil ha en mobil med skikkelig bra kamera, bør du prøve denne: 
Nokia Lumia 1020 er den beste kameramobilen på markedet »

(Kilde: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen