SteelSeries Apex (Bilde: Steelseries)

Sjekk Steelseries nye spilltastatur

Vi er glade for at den mangler én ting.

SteelSeries Apex.
SteelSeries Apex. Foto: Steelseries
SteelSeries Apex.
SteelSeries Apex. Foto: Steelseries
Foto: Steelseries
Forskjellene mellom Apex og Apex Raw.
Forskjellene mellom Apex og Apex Raw. Foto: Steelseries

På rekordtid har 80-tallets tastaturer med mekaniske taster gjort en skikkelig tilbakekomst. Skal du ha spilltastatur i dag er det nesten utelukkende modeller med Cherry MX-taster å velge mellom.

Akkurat det har imidlertid gjort mange av tastaturene svært like, og det har bare blitt mindre og mindre å velge blant for de som ikke ønsker høytragende og høylytte mekaniske taster.

Nå vil SteelSeries gjøre et storstøt for å skille seg fra mengden, og de har i dag lansert modellen Apex. Dette er oppfølgeren til Apex Raw, som ble sluppet tidligere i år.

Alle regnbuens farger

Apex har tradisjonelle taster under panseret, med mellomstor høyde over karosseriet. Selv om det kommer uten de mekaniske tastene, betyr ikke det at tastaturet ikke ser ut som noe for spillere. Hver eneste tast og sidekantene er opplyst av lysdioder som kan blinke og pulsere i alle regnbuens farger.

Langs venstre sidekant og over funksjonstastene finner du 22 dedikerte makrotaster, men om du vil er det fullt mulig å omprogrammere hver eneste tast på tastaturet i fire forskjellige profiler. Da kan du for eksempel gi tastene helt nye funksjoner om du vil bli mer effektiv i programmer som Photoshop og Final Cut Pro, eller i et stort strategispill om du vil.

Apex kommer også med en ekstra stor mellomromstast, i tillegg til at Esc-tasten har fått litt ekstra lengde. Videre kan vi skimte to ekstra piltaster som lar deg navigere diagonalt, mens medieknappene står i en rekke helt til høyre. Hurtigtaster for å deaktivere Windows-tasten og regulering av lysstyrken er også på plass.

Apex har en startpris på 750 kroner, og er allerede tilgjengelig i Norge. Billigste pris finner du her »

Vil du heller ha et skikkelig mekanisk spilltastatur?
Slik finner du modellen som passer deg best »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen