Sjekk opp en telesjef!

Sjekk opp en telesjef!

De største, norske teleselskapene vil ha din hjelp til å tjene mer penger. Derfor inviterer de til speeddate på Telecruise i mai.

Teliasonera-sjef August Baumann og Tele2-sjef Arild Hustad står, sammen med en rekke andre profilerte teleledere, klar til å møte deg og ditt selskap under årets Telecruise som avvikles 7. - 9. mai.

Inngangsbilletten er kun en god idé, et nytt produkt eller noe annet som du mener kan gi økt verdiskaping eller ny vekst i den norske telesektoren.

– Vi ønsker kontakt med selskaper som elsker kunden, og som er deilig opptatt av gode kundeopplevelser, sier produktdirektør Øyvind Lundbakk i Altibox - også han en deltager i sesjonen.

Nylig inngikk han og Altibox et samarbeid med Electrocompagniet om en ny generasjon lyd- og bildeprodukter for norske hjem.

Andre deltagere som er klar for sesjonen, er Telenor-direktør Harald Krohg og Nordea-direktør Patrick Sandahl.

Hvert år samles telebransjen til båttur med Color Line til Kiel. Gjennom ni år har båten vært åsted for tallrike avtaleinngåelser.
Hvert år samles telebransjen til båttur med Color Line til Kiel. Gjennom ni år har båten vært åsted for tallrike avtaleinngåelser.

Ta med butikken og kom

Ideen stammer fra teleoperatørene selv, og er såre enkel: Kanskje oppstår søt musikk når ditt konsept møter finansielle aktører og de viktigste teleselskapene i Norge.

Du trenger dem – de trenger deg.

Ta turen til arrangementets nettside og meld din interesse!

Du vil dernest bli kontaktet av arrangøren og, dersom du aksepteres som deltaker på speeddaten, bli informert om hvordan det hele skal foregå.

Store endringer

Årets cruise er det tiende i rekken, og denne gangen vil blant annet sjef i Telenor Digital, Rolv-Erik Spilling, og Lyses telesjef, Toril Nag, gi deg innblikk i hvordan to av Norges viktigste teleinnovatører planlegger for fremtiden.

Ole-Harald Nafstad er programansvarlig for Telecruise. Han kan fastslå at speed-daten er en nyhet av året, og at den komer i stand som følge av et ønske fra operatørene selv.
Ole-Harald Nafstad er programansvarlig for Telecruise. Han kan fastslå at speed-daten er en nyhet av året, og at den komer i stand som følge av et ønske fra operatørene selv.Foto: Are Thunes Samsonsen

På talerlisten vil vi også få en anerkjent ekspert av internasjonalt format som vil ta for seg på hvilke måter tele kan komme til å smelte sammen med medier, IT og andre bransjer.

– Det digitale samfunnet er i støpeskjeen, og teleoperatørene jobber nå med å finne sin plass i de nye verdikjedene som vokser frem. Høy kundetilfredshet og gode tjenester er den eneste måten å sikre sin plass ved bordet i fremtiden, sier programansvarlig for Telecruise, Ole-Harald Nafstad.

Han mener tidspunktet er svært gunstig for aktører som vil inngå partnerskap med teleaktørene.

– Knapt nok noen har like store distribusjons- og markedsføringsmuskler som teleoperatørene, sier Nafstad.

Han håper imidlertid at det også vil være mer rendyrkede teknologileverandører blant de som vil møte teletoppene.

– At Norge ikke lenger er i førersetet for utvikling av mobilteknologi, forhindrer ikke at vi har flere spennende teknologiselskaper som vil ha nytte av gode partnerskap med de norske teleselskapene, sier Nafstad.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen