Sharkoon FireGlider Optical. (Bilde: Sharkoon)

Denne spillmusa skal koste under 200 kroner

Sharkoon har gjenopplivet en gammel flamme.

Det er ikke så veldig ofte vi hører fra den tyske utstyrsprodusenten Sharkoon, til tross for at selskapet lager både kabinetter, strømforsyninger, hodesett og annet.

Nå slipper Sharkoon en ny mus for spillere i sin såkalte FireGlider-serie, som selskapet håper vil pryde PC-pulten din, i tillegg til å gjøre spilleøktene mest mulig komfortable.

Foto: Sharkoon

Optisk mus med flammemotiv

Musen heter FireGlider Optical, og som navnet antyder bruker modellen altså optisk teknologi i stedet for laser, som er blitt ganske vanlig blant nyere spillmus.

Sharkoons nye modell har en justerbar oppløsning på mellom 400 og 3000 DPI, med et farget LED-lys på toppen som angir oppløsningen. Spillmusen kommer ellers med syv knapper, hvorav fem er programmérbare.

Foto: Sharkoon

Som du kan se av bildene er musen videre svøpt i et prangende flammemotiv, som Sharkoon i pressemeldingen simpelthen kaller «populært». Overflaten er matt sort, og flammemotivet brer seg over store deler av den høyre siden. FireGlider Optical omtales også som ergonomisk utformet, med blant annet tommelflate som sikrer solid grep.

Vektjustering

I likhet med mange andre spillmus er vektjustering også på plass. Ved hjelp av syv avtagbare lodd på undersiden kan vekten til musen justeres fra 118 gram opp til en maksimal vekt på 135 gram.

De ytre dimensjonene er på 13 cm x 6,5 cm x 4,5 cm, og ledningens lengde er på 1,8 meter. Den veiledende prisen er satt til 18 euro, altså rundt 140 kroner. Det er uvisst når den slippes her til lands og hva den vil koste, men du kan få beskjed om du setter opp et varsel i Prisguide. Se for øvrig video under.

Er du klar over hvor mye du kan gjøre ved å høyreklikke på musa di?
Se vår guide til alt du kan gjøre med kun én knapp »

 

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen