Cooler Master har kuttet vekk omtrent 10 centimeter fra bredden, men har fortsatt fått plass til det aller meste. (Bilde: Cooler Master)

Sjekk Cooler Masters nye spilltastatur

Endelig lar de deg velge hvilke brytere du vil ha.

Cooler Master utvider tastaturportføljen sin med et helt nytt spilltastatur, kalt QuickFire TK. Tastaturet ser ut som en hybrid av to av deres andre spilltastaturer, kalt QuickFire Pro og QuickFire Rapid. Resultatet er et mekanisk tastatur som er nesten like liten som QuickFire Rapid, men med funksjonaliteten til QuickFire Pro.

Velg brytere selv

Tastaturet er omtrent 10 centimeter smalere enn de fleste tastaturer, men har fortsatt siffertastene på høyresiden. I tillegg har Cooler Master stappet inn alt annet av godsaker du kan forvente fra et moderne tastatur. Bakbelyste taster som kan lyse i tre ulike modi i fem forskjellige lysstyrker, lasergraverte symboler og innebygd kabelkaneler på undersiden av tastaturet for å gjemme bort kabelen til PC-en.

En annen god nyhet er at Cooler Master ser ut til å la deg velge akkurat hvilken Cherry-bryter du vil. Velger du for eksempel Cherry MX-Red leveres tastaturet med en rød bakplate, samt røde baklys. Velger du Cherry MX-Blue får du blå effekter i stedet.

Andre detaljer inkluderer full N-key rollover via USB, i motsetning til bare over PS/2-kontakten, og en avtagbar USB-kabel.

Kommer snart

Det har fortsatt ikke kommet noen bilder av hvordan tastaturet vil se ut med nordisk layout, så ikke vær redd for den smale Retur-knappen du ser på bildene. Er du imidlertid glad i å bruke piltastene mye til spilling kan det imidlertid hende du vil tenke deg om før du kjøper Cooler Master QuickFire TK, da de har slått sammen siffertastene og piltastene, for å spare plass.

Tastaturet har allerede dukket opp på Prisguide.no, og er forventet å komme i butikken i løpet av de neste ukene til en pris på rundt 600 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen