(Bilde: Google)

Sjekk alle de gravlagte Google-prosjektene

Ikke alt søkekongen tar i blir til gull.

Google er godt kjent som selskapet med de store, helsprø, og djerve prosjektene, som enten vokser seg store og oppnår verdensherredømme, eller forsvinner raskere enn du rekker å få med deg at de eksisterte. 

Du blir ikke et av verdens største selskaper uten å ta noen kalkulerte sjanser, og selv om de Google-ansatte ofte treffer blink med de selvskapte prosjektene de får bruke opptil 20 prosent av arbeidstiden sin til, er det ikke alle kreasjonene deres som er liv laga. Én gang hvert halvår tar derfor Google grep om øksa og kutter av grener på sitt stadig voksende programvaretre. Denne vårens storrengjøring var intet unntak, men de rareste og minst selvsagte tjenestene finner vi litt lengre tilbake i selskapets historie. Vi drar derfor på gravjakt til den store Google-kirkegården:

Betalte andre for å gjøre søket

Dette er Googles tips for de som ville prøve deres Answer-tjeneste.
Dette er Googles tips for de som ville prøve deres Answer-tjeneste.

I dag oversvømmes formelig Internett av spørsmål- og svar-tjenster. Slik var det dog ikke tilbake i 2001, da Google opprettet et kunnskapsmarked hvor eksperter svarte på brukerstilte spørsmål innen sitt fagfelt. En god tanke, men gjennomføringen var ikke helt vellykket, da Google nemlig bestemte seg for å ta betalt for spørsmålene. 

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (8)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen