Siste nytt fra Windows 7
Teknofil

Siste nytt fra Windows 7

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det begynner å bli en stund siden sist vi hørte noe fra Microsoft leiren, men nå kommer Windows 7 med en XP-modus, som virtuelt gjør det mulig å kjøre eldre XP-baserte programmer på den nye Windows-platformen. Microsoft tar da sikte på å gjøre Windows 7 mer tilpassningsdyktig for XP-programmer enn det Vista er, melder Cnetnews.com.

Selve XP-funksjonen vil sannsynlig vis ikke komme ferdig installert i Windows 7, men vil være tilgjengelig for gratis nedlastning for de som kjøper en professional-, enterprise- eller ultimate-versjon av Windows 7. Det forventes at modusen kommer med i den nyeste release candidate versjonen som utviklere skal få denne uken, mens vanlige forbrukere skal få tilgang til den nyeste versjonen den 5.mai.

- Alt du trenger å gjøre er å installere de aktuelle applikasjonene i Windows XP-modus, som har et virtuell XP utseende, som kjøres basert på Windows Virtual PC. Applikasjonene blir lagt på skrivebordet i Windows 7 slik at de kan kjøres direkte i Windows 7, skriver Microsofts Scott Woodgate, i en blogg.Spill din musikk uansett hvor du er

Windows Media Player får også en ny funksjon i form av mulighet til å streame musikkbiblioteket ditt via internett. Det betyr at du har mulighet til å lytte på favoritt musikken din fra PC-en hjemme i stua, uansett hvor i verden du må befinne deg, melder Gizmodo.com.

For å bruke tjenesten krever det at du har en Windows Live brukerkonto som er assosiert med din Windows 7 brukerkonto. Det må også være samme versjonen av Windows Media Player på både maskinen som sender og den som mottar.Flere skrivebordsbakgrunner
Windows 7 gir jo brukergrensesnittet en ansiktsløftning når det gjelder det visuelle også. I den sammenheng byr også den siste release candidate versjonen på en hel del nye bakgrunner for skrivebordet.

Blant bildene finner vi nokså spesielle bilder, som på ingen måte ligner på de mer trauste bakgrunnene vi kjenner fra tidligere versjoner av Windows.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen