Siste Harry Potter boken allerede på nett

Forfatteren av Harry Potter bøkene, J. K. Rowlings, og hennes distributører har vært notorisk bekymret for at den siste boken skal komme ut før utgivelsesdato.

Det har derfor beskyttet den med nebb og klør, men nå har den likevel lekket ut.

Les også:
Google gir deg gratis storfilmer
.
Russland tok ned Allofmp3.com.
Gjør klart for massesøksmål.


Avfotografert utgave
Det er nettsiden Torrentfreak som har funnet to utgaver av den syvende og siste boken, "Harry Potter and the Deathly Hallows", via nettsidene Demonoid.com og Mininova.com.

Filene har etter kort tid blitt enormt populære og har blitt lastet ned over 1000 ganger i løpet av kort tid. Det er ifølge Torrentfrek to versjoner som ligger ute. En med hele boken og en versjon med kun 495 sider av boken.

Noen med tilgang til den amerikanske utgaven av boken har tatt seg bryet med å avfotografere hele sulamitten på over 750 sider og lagt det ut for alle og enhver.

Dårlig kvalitet
Avfotograferingene skal være av dårlig kvalitet, men kan likevel leses i følge LA Times.

En rekke versjoner av filer som påstår å være kopier av den nye boka har tidligere sirkulert på nett. Mange har latt seg lure til å laste ned disse som i ettertid har vist seg å være virus.

Ikke bekymret
Schibstedforlagene, som distribuerer boken i Norge, bekymrer seg lite over nyheten om en lekkasje via nett.

- Jeg vet ikke om boka ligger ute på nett i det hele tatt, men jeg tror det ikke vil ha noe å si for salget av boka, sier produktsjef i Schibstedforlagene, Trygve Arlind, til Teknofil.

Han mener både norske og utenlandske lesere heller vil kjøpe den fysiske boka og lese den i fred og ro enn å belage seg på en dårlig kopi lastet ned fra nett.

Personlig kan vi holde oss til boka slippes i norske butikker natt til lørdag, men om du uansett vil spare penger så er det helt gratis å låne den fra biblioteket.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen