SiS og VIA med Vista-brikkesett

Alternativ tekst mangler
VIA K8M890 støtter DX 9.0 og PS 2.0 i hardware

SiS og VIA forbereder nye brikkesett med integrert grafikk med hardware-støtte for DirectX 9. Neste kvartal kommer nye brikkesett fra begge produsentene, som inneholder integrerte grafikkløsninger som er egnet for bruk med Windows Vista.

Windows Vista anbefales nemlig brukt med grafikkort med hardware-støtte for DirectX 9, noe de aller færreste integrerte grafikkløsninger har per i dag. Blant unntakene er Nvidias GeForce 61x0-serie, som inneholder en grafikkløsning basert på en variant av GeForce 6200TC-kjernen, og ATIs Radeon Xpress 200.

SiS er underveis med to brikkesett: SiS770 for AMD-plattformen og SiS670 for Intel-plattformen. Førstnevnte skal være klar for lansering 1. kvartal 2006, mens sistnevnte ikke dukker opp før i 3. kvartal samme år. Brikkesettene skal kunne leveres i store antall før Windows Vista kommer på markedet.

VIA planlegger på sin side å levere K8M890 for AMD-leiren og PM890 for Intel-plattformen. Begge brikkesettene ventes å bli tilgjengelig i faktiske produkter i 1. kvartal neste år.

Windows Vista antas å komme på markedet høsten 2006.

(Kilde: Digitimes)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen