SiS gir ikke opp AMD

Tidligere har vi hørt at SiS øker fokuset på Intel, men det vil ikke si at selskapet har gitt helt opp å lage brikkesett til AMD-prosessorer.

Ifølge DigiTimes, som har snakket med kilder som har kunnskap om planene til SiS, vil selskapet lansere flere nye brikkesett til AMD-plattformen i tiden fremover. I første kvartal 2008 vil selskapet etter sigende lansere to nye nordbroer og en ny sørbro.

De to nordbroene det er snakk om er SiS 757 og SiS 772 IGP. Førstnevnte er beregnet på entusiastene, mens SiS 772 IGP sikter inn på budsjettklassen. Begge vil støtte prosessorer med AMD-soklene AM2+ og AM3, og ha integrert støtte for AMDs Cool 'n' Quiet-teknologi og HyperTransport 3.0.

SiS 772 IGP vil ha grafikkmotoren Mirage 4 integrert, noe som blant annet gir støtte for DirectX 10 (Shader Model 4.0) og akselerasjon av H.264. IGP-brikkesettet har også støtte for HDMI og HDCP. Begge brikkesettene vil selges med sørbroen SiS 969.

Sørbroen SiS 969 støtter ti innebygde USB 2.0-porter, to ATA 133-porter og fire SATA 3 Gbps-porter med støtte for NCQ. Videre vil brikkesettet benytte seg av SiS' MuTIOL 1G kommunikasjonsprotokoll og støtte for RAID 0/1/5/JBOD/0+1.

Ta en titt i lanseringsguiden for å få en oversikt over kommende brikkesett.

(Kilde: DigiTimes)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen