Sirocco i Lamborghini-utførelse

Nå er enda en vri på vei; Lamborghini-utgaven. Samtidig ser det også ut til å komme en Aston Martin-utgave av den vanlige 8800.

8800 Sirocco er Nokias nyeste luksustelefon, som erstatter forgjengeren 8800. Den nye versjonen stiller med to megapikslers kamera, mens forgjengeren hadde 0,5 megapiksler. Minnekapasiteten har økt fra 64 MB til 128 MB. I tillegg får du et luksuriøst utseende.

Dette er ikke første gangen 8800 Sirocco lanseres i en nyere versjon. I forrige uke ble det kjent at telefonen ville komme i en utgave smykket med 24 karats gull og diamanter. Denne utgaven koster selvsagt deretter; over 20 000 kroner på eBay.

Alternativ tekst mangler

Nokia 8800 Sirocco Lamborghini
Forskjellene fra orginalen til Lamborghini-utgaven av Nokia 8800 Sirocco er først og fremst at Lamborghini-logoen har dukket opp både i front og bakpå telefonen. En annen forskjell er at skyvemekanismen er en annen på denne utgaven.

På Lamborghini-utgaven er det nemlig Lamborghini selv som har laget skyvemekanismen. Her brukes samme kulelager som Lamborghini bruker i bilene sine.

Om dette er fordi Lamborghini mente at skyvemekanismen ikke var god nok fra før eller om det er bare for å markedsføre bilene sine litt ekstra, vites ikke.

Lamborghini-versjonen vil komme på markedet i et svært begrenset antall, henholdsvis 500 enheter. Hvis du har en Lamborghini stående i garasjen bør du altså være kjapp.

Alternativ tekst mangler

Nokia 8800 Aston Martin
Aston Martin-versjonen av Nokia 8800 har færre forskjeller enn Lamborghini-utgaven. Her er det nemlig kun utseendet som er forandret.

Dette er imidlertid ikke Sirocco-utgaven av 8800, og du må derfor nøye deg med 0,5 megapikslers kamera og 64 MB minne.

Denne utgaven har fått en Aston Martin-logo i front, og fronten er i børstet stål.

Dette synes vi absolutt kunne vært en god kandidat for James Bond, hadde ikke Q allerede gitt han en telefon med laser. Vi skjønner at Bond valgte sistnevnte.

Astin Marton-utgaven av 8800 kommer på markedet i et svært begrenset antall. Bare 250 stykker vil bli produsert.

(Kilder: Ohgizmodo, Mobilewhack, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen