Sir Elton vil hippes opp

59-åringen er gjerne ikke den først man ser for seg at vil krysse over til hip hop-leiren, men mannen bak blant annet "Goodbye Yellow Brick Road" prøver nå å hippe opp imaget.

– Jeg har lyst å jobbe med Pharell, Timbaland, Snoop Dogg, Kanye West og Eminem, og bare se hva som skjer, sier den adlete musikeren til Rolling Stone Magazine.

Albumaktuell

Elton John er aktuell med nytt album neste måned, med tittelen "The Captain and the Kid", men det er først på et eventuelt neste album at briten håper på samarbeid med Dr Dre. Han innrømmer overfor Rolling Stone at han ikke har hørt med den tidligere attitude-negeren om et samarbeid er aktuelt.

– Resultatet kan bli en katastrofe, eller det kan bli fantastisk. Det vet du egentlig ikke før du har prøvd, sier han til det amerikanske musikkmagasinet.

Ghetto Gospel

Elton John har tidligere leflet så vidt med hip hop. I 2001 spilte han på Eminems fremføring av "Stan" på Grammy-utdelingen, og i vår har Elton John også vært å høre på en remix av Tupacs "Ghetto Gospel" som har høy rotasjon på blant annet P3.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen