Simulerte flyulykke

I over 10 minutter var vaktene ved hovedredningssentralen på Sola sikre på at de snakket med en desperat pilot i et fly som holdt på å nødlande i Nordsjøen.

"Piloten" oppgav at han befant seg 4000 fot over havet i en Cessna 172 cirka 30 minutter fra Karmøy og at han måtte nødlande pga brann i motoren.Vaktene som var i snakk med piloten hørte motordur samt alarmene fra flyet og satte øyeblikkelig igang en stor redningsaksjon.

Etter et par minutter var 2 helikoptre, 2 fly og 6 skip på vei til kordinatene de hadde fått oppgitt av piloten. Men etter en stund viste det seg at 19 åringen satt hjemme å spillte Microsoft Flight Simulator.

Han hadde fløyet flyet til et sted i Norsjøen for så å avlese disse kordinatene som Flight simulator oppgav til han. Dette er beviset på at Microsoft Flight Simulator er en en god simulator når selv de beste inenn yrket blir lurt.

Siste utvikling: Prislappen for hele aksjonen har kommet på et hittil ukjent seksifret beløp, Hovedredningssentralen på Sola har nå annmeldt mannen til til Politiet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen