Simpsons får gjester

Se større versjon og flere bilder
Gjestelisten er eksklusiv i kommende Simpsons-sesong.

Om du er fan av The White Stripes, Monty Python eller "Sopranos", har du grunn til å glede deg til de nye episodene av animasjonsserien "The Simpsons". Den kommende sesongen av den populære serien har nemlig en lang og celeber gjesteliste, skriver BBC News.

Gruppa The White Stripes, med Jack White i spissen, skal spille seg selv i en episode der Bart Simpson steller i stand en veldedighetskonsert til inntekt for sin skadde arm.

Jon Lovitz, kjent fra filmen "The wedding singer", dukker opp i en episode sammen med Monty Python-stjernen Eric Idle. "24"-skuespiller Kiefer Sutherland får en rolle som beinhard major i en episode hvor Homer Simpson ved en feiltakelse verver seg til hæren.

I løpet av sesong 18, som blant annet byr på episode nummer 400, får vi i tillegg "se" og høre skuespillere som Natalie Portman, Joe Mantegna, Fran Drescher, Richard Lewis og Harry Hamlin. TV-psykolog Dr. Phil McGraw står også på gjestelisten sammen med forfattere som Gore Vidal, Tom Wolfe, Johnathan Franzen og Michael Chabon.

Serien, som har sitt opphav i "The Tracey Ullman Show", har gjennom sin lange ferdstid på TV vunnet åtte Emmy-priser, og har tidligere hatt storheter som Paul McCartney, Dustin Hoffman og Storbritannias statsminister Tony Blair på rollelisten.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen