TEST: Silverstone Strider Essential 500W
Test

Silverstone Strider Essential 500W

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I løpet av 2009 var strømforsyningsmarkedet uten tvil under en enorm vekst. Produsentene poppet opp som paddehatter, og når jeg endelig begynte å tenke "nå må vel snart noen gå dunken", startet et par-tre nye produsenter å selge slike produkter. Det som er stilig er at de fleste fortsatt ruller og går i beste velvære, så vidt vi vet.

Men, ja, strømforsyninger er ikke det verden vil gå tom for med det første, og kvaliteten på produktene i det norske markedet har økt markant de siste årene. Ett lite problem for enkelte er at de fleste produsenter satser hardest i sjiktet fra 600 watt og oppover. Dette er i og for seg fint, fordi mange systemer trekker fort 500 W, og man bør alltid kjøpe en strømforsyning med litt ekstra kraft under panseret.

Uansett, det finnes mindre enheter, men her bør man være litt mer varsom med valgene. Silverstone har nå utvidet deres Strider Essential-serie med mindre kraftige modeller, med blant annet en enhet på 500 watt som vi i dag skal ta en nærmere kikk på. Klikk deg videre, så ser vi nærmere på hva Silverstone byr på denne gangen.

Takk til Silverstone som sendte strømforsyningen til test.

Silverstone Strider Essential 500W

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen