Test

SilverStone SST-FP36B

I ny og ne liker vi å trekke frem tester av de noe mindre viktige komponentene, men som gjerne gjør hverdagen hakket enklere. Med USB 3.0 i vinden kan SilverStone SST-FP36B være akkurat et slikt produkt.

Det hele er såre enkelt, vi snakker ikke om mer enn 300 gram aluminium, stål og plast. Den tar én 3,5" brønn i kabinettet ditt. Tilbake får du to USB 3.0-kontakter i front av kabinettet og plass til to 2,5" enheter på innsiden der du kan montere harddisker eller SSD-er.

Selv om USB 3.0 begynner å bli noe utbredt både blant hovedkort- og tilbehørsprodusentene, henger kabinettprodusentene noe etter. Bare et lite fåtall av kabinettene på markedet i dag har slike porter i front, og vi vet alle hvilken stor utfordring det er om du må krabbe bak maskinen for å koble til en liten minnepinne.

Så, følg med oss videre, så tar vi en nærmere kikk på SST-FP36B.

Takk til SilverStone som sendte produktet til test.

I pakken

Enheten blir levert i en tynn liten pappeske som ikke er stort større enn selve enheten. Om du bare skal bestille SST-FB36B kan det være lurt å høre om nettbutikken er villig til å sende dette som brevpost. Da vil du spare en betydelig sum i frakt i forhold til hva denne enheten koster.

Innholdet i pakken er enkelt og byr bare på det som er nødvendig. Vi finner tolv skruer for montering av både enheten og lagringsmedier, samt en brakett for en pen føring av kablene ut av kabinettets bakside.

Bli med over på neste side, så ser vi nærmere på hvordan enheten fungerer i praksis.

Silverstone SST-FP36B   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen