TEST: Silverpower SP-SS750M
Test

Silverpower SP-SS750M

Maxpoint er en produsent som har gått igjen en rekke ganger her på hardware.no. De har bygget opp en rekke merkenavn spred over en rekke produktkategorier, gjerne med flere produsenter i samme gruppe. Dette er forøvrig den samme produsenten som gjorde helomvending etter en kabinettest vi hadde for en kort stund siden. Slikt liker vi!

Nok om det. Det er en strømforsyning vi i dag skal jobbe med. Her har Maxpoint tidligere vis oss mye godt via Tagan-produktene og ikke minst Seasonic den gangen dette stod under deres paraply. I dag er det merket Silverpower vi skal ta en nærmere kikk på, i form av den modulære modellen SP-SS750M.

Vi har faktisk sett litt nærmere på SP-SS-serien tidligere, den gangen i form av en 650 watter. Selv om serien er den samme som tidligere, og navnet slående lik, kan jeg forsikre dere om at ting på den tekniske kanten ikke er likt. Dette er ikke en uplombert utgave, vitale komponenter er byttet ut, og vi snakker nå om et modulært produkt. La oss ta en nærmere kikk!

Takk til Maxpoint som sendte strømforsyningen til test.

Silver Power SP-SS750M 750W

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen