Test Silkeføre

Lyst på en skitur?

Vekslende vintervær gjør det vanskelig å smøre, men denne appen kan hjelpe deg.

Format: Android
Pris: 10,-

Skiføret har kommet og gått allerede, men hvis du vil være forberedt på vanskelige smøreforhold bør du installere denne appen.

Silkeføre.
Silkeføre.

Det som er sikkert er at skiføret kommer til å variere denne sesongen også. Enten du blir velsignet med slikeføre, eller om regntøyet må på, forteller denne appen hvilken smøring du skal bruke.

Glimt i øyet

Her får du forklart hvordan du skal smøre for forholdene du oppgir. Tipsene er ledsaget av kommentarer med glimt i øyet, og appen virker også om du er utenfor dekning.

Smøretipsene er dønn seriøse, men vi setter pris på kommentarene som gjør at smøringen ikke bare blir kjedelig fagstoff.

Denne appen er nok ikke for deg som satser i verdenscupen og har et eget lag med smørere, men passer både for deg som er helt grønn og trenger å vite omtrent hvilken farge smøringen skal ha i dag, og for ivrige mosjonister som vil perfektsjonere smøringen sin til forholdene.

Bortsett fra det nevnte glimtet i øyet er appen ganske enkel, og gjør akkurat det den skal. Appen virker også uten mobildekning, noe som kan være greit hvis du skal på ski langt fra allfarvei. Dette er også den eneste appen vi kan huske å ha brukt i den senere tid so mikke har spurt om en eneste tillatelse da vi installerte den.

Hvis man skal ta appen videre og for eksempel komme med automatiske smøretips basert på telefonens posisjon og de meldte værforholdene på stedet, vil appen bli nødt til å spørre om noen tillatelser, men vi gir pluss i margen for at den ikke prøver å samle informasjon som den ikke trenger i den versjonen den er nå.

- Last ned til Android

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Foggystyle Silkeføre   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen