Sikrer numrene dine

Å sikre adresseboken på telefonen din er en veldig god idé. Det er de fleste enig i. Men de færreste gjør nettopp det, og når telefonen da forsvinner, blir ødelagt eller stjålet, så mister du samtidig numrene til svært mange bekjente.

Det finnes mange løsninger på problemet, men de fleste er rimelig tungvinte. Cellstik Backup Drive er en langt enklere løsning, som innebærer at du kobler en USB-brikke til telefonen, lagrer kontaktene og overfører dem så til datamaskinen ved hjelp av USB.

Selve datalagringen tar svært kort tid og kan gjøres så ofte som det passer. Koble til USB-disken til telefonen din, trykk på knappen for overføring og etter kort tid er alt klappet og klart.

Foreløpig fungerer løsningen kun med telefoner fra Motorola, Samsung og LG, ettersom hver enkelt USB-disk har et propretiært inntak for den enkelte produsent. Men du skal ikke se bort i fra at løsningen senere også vil støtte Siemens, Sony Ericsson og Nokia.

Cellstik koster 23 amerikanske dollar uten moms og frakt, som tilsvarer vel 150 norske kroner. CellStik kan blant annet fås hos eCost, som også sender varer internasjonalt.

(Kilder: Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen