Sikkerhetsoppdatering for Chrome

Google har lagt ut oppdateringer for nettleseren Chrome som skal fikse syv sikkerhetshull. Fire av hullene er karakterisert som kritiske – det dreier seg blant annet om et "cross-site scripting"-problem og et problem med minnekorrupsjon – detaljene finner du på blogspot.com.

Mesteparten av hullene skal være oppdaget av Googles egen sikkerhetsgruppe, mens de andre er oppdaget av eksterne sikkerhetsforskere. Oppdagelse av to av hullene skal være belønnet med 500 USD, for hvert hull, i henhold til en ny ordning hvor Google lover dusør for oppdagelse av sikkerhetshull, det vil si av eksterne forskere.

Last ned

Den foreløpig siste stabile versjon av Chrome (versjon 4) kan lastes ned fra google.com/chrome - sikkerhetsoppdateringen kan eventuelt lastes ned via verktøyikonet øverst til høyre i selve nettleseren, via menyvalget Om Chrome, Se etter oppdateringer/Oppdater nå.

Det kan også nevnes at testversjon av Chrome (versjon 5) kan lastes ned fra dev.chromium.org. Google pleier merkelig nok ikke å oppgi et versjonsnummer av nettleseren på nedlastingssidene – dette får man først vite når programmet er ferdig installert.

(Kilde: Softpedia)

Kommentarer (7)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen