Sikkerhetsløsning for hjemmebrukere

McAfee

Sikkerhetsselskapet McAfee har i en pressemelding kunngjort at de skal snart slippe en ny sikkerhetspakke for hjemmebrukere. Pakken har vært under utvikling i løpet av det siste året, og har hatt kodenavnet "Falcon".

Pakken består av antivirus og antispyware. I tillegg vil pakken kunne brukes til å overvåke en PC mot diverse trusler utenfra - det vil si at den inneholder en brannmurfunksjon.

Alle funksjonene i pakken skal kunne styres fra ett kontrollpanel. Takket være SystemGuard-teknologien skal programvaren kunne reagere på mistenkelig aktivitet som tyder på ondsinnede koder som virus, spyware eller forsøk på datainnbrudd. Brukeren skal få en advarsel før slik aktivitet kan gjøre skade på PC-en.

I tillegg skal pakken kunne beskytte PC-en mot rotverktøy og andre koder som prøver å skjule seg selv. Brukeren vil også kunne overvåke eventuelle flere PC-er i et nettverk.

Programvarepakken skal etter planen lanseres i sommer, men tidspunktet er foreløpig ikke bestemt. Dermed får Microsoft konkurranse, men det er på nåværende tidspunkt ikke klart hva McAfee ønsker å ta seg betalt for den nye sikkerhetspakken.

(Kilde: Betanews)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen