Sikkerhetskopiering i nettskyen

Ipeer AB

Ipeer er en leverandør av komplette serverhostingløsninger som vender seg mot bedrifter og private brukere med avansert IT-behov. Selskapets kontor og serverhall ligger i Karlstad i Sverige, drifter ca. 2000 servere og har 30 medarbeidere. Tjenestene omfatter løsninger for internettilgang, dedikert server, colocation, managed hosting samt virtuell privat server (VPS).

Ipeer lanserer nå tjenesten Cloud Backup, en kostnadseffektiv og sikker nettbasert sikkerhetskopiering for bedrifter, som det heter i en pressemelding fra selskapet.

Tjenesten har støtte for sikkerhetskopiering på både klienter og servere (Windows, Mac og Linux), hvor alt fra enkel filkopiering til avansert SQL- og Exchange-backup kan gjennomføres til nettskyen. All data komprimeres og krypteres (AES 128-bits, alternativt 256-bits) før de sendes nettskyen.

Hver bruker installerer en programvareklient på datamaskinen eller serveren sin, og kan via den installerte programvareklienten skjemalegge sikkerhetskopieringer, opprette beholdningsskjemaer og gjenlese backup når som helst på døgnet.

Cload Backup tilbys i forskjellige prisklasser, fra 245 til 2595 NOK per måned. Cloud Backup tilbys kostnadsfritt i 6 måneder i lanseringsperioden. Les mer om tjenesten på ipeer.no.

(Kilde: Ipeer)

Kommentarer (7)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen