Siemens trenger deg

Det er som oftest hemmelighetskremmeri, lukkede dører og ristende hoder som omgir prototyper av mobiltelefoner. De fleste mobilprodusenter er ofte svært lite villige til å snakke om, og langt mindre vise frem, de nye modellene de holder på å utvikle.

Sannsynligvis blir det ingen forandringer på denne trenden, men Siemens åpenr nå allikevel døra litt på gløtt og vil sette i gang en tilnærmet åpen betatesting av sine kommende modeller.


1 - Teste. 2 - Blogge. 3 - Få telefon.

Velkommen, men bare hvis...
At Siemens faktisk vil la folk teste ut telefoner som ennå ikke er lansert, er én spesiell side ved denne saken. Overraskende er det også at alle tilbakemeldinger skal skje i full offentlighet.

Velges man ut som betatester forplikter man seg til å føre opp erfaringer og tilbakemeldinger i en blog på Siemens' nettsider. Man får tilsendt en telefon som man tester ut i noen uker, mens man deler sine erfaringer med Siemens, og når testperioden er over sender man telefonen tilbake. Gulroten er at man nær den offisielle lanseringen vil man få et ferdig eksemplar av telefonen.

Dette høres jo bra ut, men Siemens har satt en aldri så liten betingelse for at du skal få være med. Man må allerede eie en Siemens-telefon. Ingen telefon, ingen testing. Dette vil naturligvis utelukke mange fra å kunne delta, og man kan spørre seg hvilket formål Siemens kan ha med denne betingelsen.

Siemens tar fortsatt i mot søknader fra alle som måtte ønske å delta i programmet. Har du tilgang til en Siemens-telefon, tid til å blogge litt og lyst på en gratis mobil, er det lite å tape på å gå til nettsidene og melde seg på.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen