Siemens tar pennen fatt

Siemens har nå annonsert Mobile Penphone, som er en mobiltelefon med en noe utradisjonell innpakning. Penphone er nemlig utformet akkurat som en penn, og har mange likhetstrekk med blant annet digital-pennene til Nokia og Sony Ericsson, som lenge har vært på markedet.

Det er derimot tvilsomt at noen av digital-pennene kan skilte med de samme spesifikasjonene som Siemens mobile Penphone, som i tillegg til å være en fullverdig trippelbånds mobiltelefon også kan by på en helt ny og særdeles bekvem måte å skrive SMS-meldinger på.

Penphone har nemlig en integrert programvare som gjenkjenner håndskrift, slik at man kan ta pennen fatt og skrive i vei, akkurat som om man skrev et vanlig brev med en vanlig penn. I motsetning til vanlige digitale penner krever ikke Penphone at man har et spesiallaget underlag, man kan i teorien skrive på hva som helst. Enheten vil deretter oversette håndskriften til vanlige tekstmeldingsbokstaver.

Hvis man vil ringe med enheten kan man enkelt og greit skrive telefonnummeret i håndflaten og trykke på ringetasten. Stort enklere kan det vel nesten ikke bli.

Hvordan Penphone fungerer i praksis vet vi ennå ikke, men vi håper på å få stiftet nærmere bekjentskap med den originale enheten på CeBIT i mars, der Siemens vil vise den frem sammen med tre andre nye mobiltelefoner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen