Siemens SX1 kommer til jul

Mange ble nok skuffet da Siemens tidligere denne uken kunne fortelle at flaggskipsmodellen SX1 ikke ville komme på markedet før i januar, men nå har produsenten gjort helomvending og forteller at telefonen allikevel vil dukke opp i tide til julehandelen, til glede for mange forventingsfulle kunder.

Som tidligere forklarer Siemens de hyppige forsinkelsene med problemer med programvaren og ønsket om å kvalitetssikre denne. Dette er den første Symbian-telefonen fra produsenten, noe som tydeligvis har bydd på problemer.

Siemens vil med dagens trekk trolig klare å kuppe noe av salget til Nokias 6600, som til tross for et imponerende sett med funksjoner kommer til kort mot SX1. Det tyske alternativet byr nemlig både på MP3, radio og større skjerm. SX1 tilbyr videre mulighet for å bytte minnekort uten å måtte åpne telefonen, og er dessuten både mindre og lettere enn Nokias noe lubne alternativ.

Utsalgsprisen på SX1 er ifølge Siemens ventet å ligge på 4990 kr, men ifølge prisguiden har flere forhandlere allerede satt prisen til rett over 4700 kr.


relatert stoff

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen