Test

Siemens SL55


Vi vil takke MPX for utlånet av Siemens SL55.

Design - 

Mens andre mobilprodusenter satser på gode tekniske løsninger i en brukbar innpakning, har Siemens satset like mye, om ikke mer, på selve innpakningen til SL55. Dette er en telefon som man nesten like gjerne kunne kjøpt for å ha som smykke. Da vi åpnet pakken for første gang utbrøt undertegnede øyeblikkelig : "For en sinnsvakt liten og lekker telefon!". Dette inntrykket ble hjulpet godt på vei av presentasjonen man finner inne i esken. Telefonen ligger midtstilt i en papp-presentasjon og bærer sterkt preg av at den ikke er redd for å bli lagt merke til. Et sterk mote-utspill fra Siemens.

Det "utbrettbare egget" er veldig lite, og sklir ned i hva det skulle være av bukse- og skjortelommer uten vanskeligheter. Men selv om det er ganske så komfortabelt å gå med SL55 i lomma, så vil den stadig opp på bordet for å tiltrekke dens eier litt oppmerksomhet, noe som den da også klarer med stil.

Denne telefonen er definitivt i særklasse når det kommer til design, og den er absolutt forseggjort. En eksklusiv krom-ring rundt skjerm, navigeringsknapper og softknapper foran, som utgjør de røde- og den grønne telefonknappen når den møtes i bunn bidrar mye til den flotte fronten på telefonen. Denne ringen av et solid og pent materiale bidrar også til at knappene til telefonen føles solide og eksklusive.

Plasseringen av volumknappene på den ene siden, og den infrarøde porten på den andre siden, er meget smart, og man ser godt at dette er noe man har tenkt på under design-fasen av denne telefonen. Den "spesielle" plasseringen av tastaturet har gjort det mulig å forme SL55 som et smykke og er nok et eksempel på at denne modellen virkelig er forseggjort og veldesignet.

Fronten på telefonen er lett buet og dekket av et stort stykke gjennomsiktig plast, noe som hever utseendet et par hakk. Men dette gjør også at telefonen er ekstremt mottakelig for riper over og i skjermen. Man må også passe på å alltid ha rene lommer, for denne telefonen er ikke glad i lommerusk. Og det er heller ikke anbefalt å ha SL55 i en veske med mange skarpe og/eller harde kanter. Med sitt vakre utseende, den utsatte skjermen og en plassering av tastaturet som gjør at telefonen blir vel sårbar for fall i oppslått tilstand blir nok denne telefonen litt for skjør for mange.

Siemens SL55 med abonnement

Siemens SL55

Siemens SL55 med abonnement   Les mer »

Siemens SL55   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen