Siemens S65 light

Forretningsmobil uten kamera. Slik markedsfører Siemens sin nye modell SP65. I følge den tyske produsenten er det mange arbeidsplasser som nekter sine ansatte å ta med kameratelefoner på jobb, og derfor slipper de nå en ny proffmodell - uten kamera.

To dråper vann?
Ved første og kanskje også andre øyekast vil nok SP65 virke helt lik sin forgjenger S65. Så er det da også snakk om to så godt som identiske apparater. Den nye modellen har altså ikke kamera, men der stopper forskjellene.

Skjermen har oppløsningen 132 x 176 punkter, blåtann er på plass, og minnet kan utvides med et RS-MMC-kort. Uten kamera kan man alltids lagre MMS-bilder på kortet, men det er nok mest aktuelt å bruke lagringsplassen på arbeidsrelaterte filer, for eksempel presentasjoner eller kontaktinfo. Telefonen kan synkroniseres trådløst mot både Outlook og Lotus Notes.

I tillegg har håndsettet både epost-leser og en IM-tjeneste for chatting. Noe for et lite avbrekk i arbeidsdagen? Målene er 109 x 48 x 18 mm og vekten er oppgitt til 90 gram.

Batteritiden er oppgitt til å være 250 timer i standby, og taletiden skal være på fem timer. Dette er en knapp forbedring fra den eldre tvillingen S65. Siemens melder at telefonen kun vil komme i én fargekombinasjon, stål og sort som vist på bildet, og at den skal befinne seg i butikkhyllene i løpet av april.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen