Siemens i stereo

Siemens har inkludert musikkspillere på begge sine to nyeste modeller, og selv om det følger med stereo hodesett i salgspakken satser Siemens nå på god lyd også for de som ønsker noe mer enn det.

Bluetooth
For første gang lanserer Siemens nå et Bluetooth hodesett i stereo. Hodesettet leveres med et lite display, slik at du kan holde rede på hva du hører på eller hvem du snakker med også når mobilen ligger i lomma.

Den har en egen knapp for å besvare innkomne anrop, og knapper for volum, play, pause og stopp.

Lydkvaliteten skal være svært god, og batteriene holder til opp mot 8 timers bruk.

Stereo bluetooth hodesettet er bare kompatibelt med S75 og SL75, og kommer i butikkene samtidig som mobilene rundt oktober.

Del med andre
Om du skulle ha lyst til å dele musikken med andre, eller rett og slett liker å kunne synge med uten å bare høre din egen stemme kan du glede deg over det bærbare høytaleranlegget til Siemens.

Høytalerne kan selvsagt brukes sammen med de to nyeste modellene, men støtter også noen andre mobiler. Det er stort sett mobilene i 75-porteføljen som er kompatible med høytalerne. For å kunne bruke dem må du nemlig ha den nye mediespilleren som inntil videre bare finnes på fem modeller.

Lett
Høytaleranlegget kan enten drives av batterier eller plugges til strømuttaket i veggen. Det egner seg altså like godt til bruk ute som inne.

I tillegg veier det mindre enn en halv kilo, og kan foldes sammen, sÃ¥ det ikke tar stor plass i sekken eller strandvesken heller.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen