Siemens-dryss på CeBIT

Siemens mobile vil vise fram nye mobiltelefoner for utendørs bruk, for næringslivet og dessuten en ny MMS allroundmodell.

Den rettelige etterkommeren etter legendariske ME45 kombinerer friluftsegenskaper med ledende multimedieteknologi. Ifølge Siemens blir det et sporty og robust designet, som er mer motstandsdyktig mot vann, støv og støt. Multimediafunksjonene omfatter integrert VGA-kamera for stillbilder og videoopptak, og en stor skjerm som skal egne seg godt for spill.

Et annet Siemens-høydepunkt på CeBIT i år er etter selskapets oppfatning en profesjonell modell som kombinerer arbeid og fritid med smarte nytteverktøy og påkostet design.
Siemens viser også sin nyeste MMS-telefon for de lavere prisklassene. Tiltalende design, integrert kamera og alt forbrukerne ellers forventer av en MMS-telefon er standard.

Trådløse produkter
Markedslederen på trådløse produkter for tale og data i hjemmet viser fire nye produkter på CeBIT 2004.

Årets høydepunkt fra Siemens er verdens første trådløse telefon med integrert kamera og MMS-funksjonalitet, mener Siemens. Dermed kan brukerne for første gang utveksle snapshots også via fasttelefon.

Trådløs kommunikasjon
Med den nye XT55 presenterer divisjonen Wireless Modules en kombimodell for sporingsapplikasjoner som integrerer GSM/GPRS-komponenter og en GPS-mottaker på ett enkelt PC-kort. Besøkende på messen kan se hvordan XT55 demonstreres i en applikasjon for administrasjon av bilparken.

Innovasjon og studier
I kategorien innovasjon og studier vil Siemens for første gang vise en trebånds mobiltelefon med alle vanlige egenskaper, men i en uvanlig utforming. Siemens Mobiles PenPhone lar brukeren skrive virtuelle telefonnummer på hva som helst og lagre dem.

Med den integrerte håndskriftsgjenkjennelsen kan brukerne dessuten skrive inn SMS-meldinger direkte i mobiltelefonen. Hva de enn skriver på, så vil PenPhone tolke håndbevegelsene som tekst og oversette dem direkte inn i SMS-redigeringen. Prototypen er bare ca 14 cm lang og 1,9 cm tykk. Om PenPhone kommer i produksjon, er foreløpig usikkert.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen