Sidebar Gallery lansert

Windows Sidebar Gallery

På Microsofts WinHEC-konferanse i Seattle for en drøy uke siden fikk deltakerne på konferansen en kopi av Windows Vista Beta 2. Betaversjonen er nå også tilgjengelig for utvalgte betatestere, og abonnenter av MSDN og TechNet.

Før denne konferansen uttalte programvaregiganten at en såkalt åpen "public release"-versjon av Windows Vista Beta 2 skulle slippes om kort tid - det vil si den skulle kunne lastes ned og testes av alle som ønsket dette. Ifølge nettsiden WindowsITPro vil denne prøveversjonen være tilgjengelig for to millioner betatestere, og det er uklart om den i denne omgangen blir åpen for alle eller ikke.

Selv om Windows Vista Beta 2 ikke er tilgjengelig for alle ennå har Microsoft nå lansert nettsiden Sidebar Gallery. Nettsiden innholder en samling av nedlastbare "gadgets" som kan kjøres i den nye verktøylinjen i Windows Vista, nemlig Windows Sidebar.

Brukere skal altså kunne søke etter og laste ned diverse "gadgets", og skal også kunne legge inn sine egne kreasjoner. I skrivende stund er kun åtte gadgets i samlingen, men nettsiden er foreløpig i betaversjon og skal utvides etter hvert. Nettsiden fungerer forresten best med Internet Explorer, og ser heller dårlig ut med Firefox 1.5.

"Gadgets" er små programmer som kan legges inn i verktøylinjen i Windows Vista. Disse programmene kan ha ulike funksjoner og oppgaver, for eksempel klokke, kalender, kalkulator eller en tjeneste som leveres via Internett. Les mer hos Microsoft.

(Kilder: Betanews, WindowsITPro)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen