Si nei med iPoden

Listen over tilgjengelig iPod-tilbehør blir lengre og lengre for hver uke som går. Mye av tilbehøret er helt likt og dermed ikke så interessant, men hos nettstedet Shufflesome kan du nå bestille noe de færreste i venneflokken har sett før. 'Ikke forstyrr'-skilt til din Ipod Shuffle.

Idéen, som kommer fra hotellenes 'Ikke forstyrr'-skilt, går ut på at du med din iPod Shuffle skal kunne signalisere til omverdenen hva du ønsker. Mange kvinner opplever ofte å bli oppsøkt av menn som ønsker kontakt, uten at de selv ønsker det. Med et skilt på iPoden som gir klar beskjed vil kanskje enkelte holde seg unna.

Ønsker du kontakt med omverdenen vil iPod-skiltet også være til ytterligere hjelp. Da trenger du bare å snu iPoden, og et grønt 'Snakk til meg'-skilt vil sende signaler om at du nå er i snakkesalig humør.

- Gjennom et morsomt stunt kan skiltet enten understreke behovet for privatliv, eller muligheten for å bryte stillheten med et direkte ønske om oppmerksomhet, sier mannen bak idéen, Marco Siebertz.

Om du nå skulle synes at dette er et genialt tilbehør perfekt tilpasset deg, så ikke gled deg for tidlig. Ettersom etterspørselen er usikker og det ikke er et større selskap som står bak produksjonen, er produksjonen helt avhengig av hvor mange som bestiller produktet. Bestiller mange nok, vil skiltet gå i produksjon.

Et sett med skilt koster rundt 70 kroner, og inkluderer da et front- og baksideskilt. Mange vil sikkert spørre seg om det er verdt å betale 70 kroner for noe en klistrer på mp3-spilleren sin. Men hvis det gir en fritak for slibrige kommentarer og kåte blikk fra medpassasjerer på bussen, så kan det være vel investerte penger.

Skiltene finner du på Shufflesomes hjemmesider.

(Kilder: Gizmodo, Shufflesome)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen